Rotary Loon op Zand haalt met Crazy Piano’s concert 26 duizend euro op voor Villa Pardoes

Rotary Loon op Zand haalde afgelopen zaterdag 4 november meer dan 26 duizend euro op voor Villa Pardoes tijdens een groot benefiet muziekevenement in het Klavier in Kaatsheuvel.

Meer dan 550 gasten waren naar het theater gekomen voor Pianos4Pardoes, een muziekfeest samen met de Crazy Piano’s uit Scheveningen. Het bedrag werd voor het grootste deel opgehaald door de kaartverkoop, sponsoring, donaties, een loterij, een veiling en een geweldige aanvulling door de NSGK (Nederlandse Stichting voor het gehandicapte kind). Peter Persoons van Villa Pardoes nam met een glimlach van oor tot oor de cheque in ontvangst van Rotary voorzitter Erik van der Haar.

De organisatie van het feest lag in handen van de Rotary Loon op Zand. Deze club heeft geheel belangeloos en met gezamenlijk inspanning dit evenement georganiseerd. Doel was om er enerzijds een mooie opbrengst voor Villa Pardoes mee in te zamelen en anderzijds een leuke en vooral swingende avond van te maken voor iedereen die een kaartje heeft gekocht. Beide doelen zijn meer dan behaald. De club kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen