De Zweverige Winkel schenkt dromenvanger aan stichting Hartenboeren

Foto: De Zweverige Winkel

In oktober vond het Brandweercongres plaats in de Efteling met als thema Dromers, Doeners en Doorzetters! Op verschillende locaties in het droompark vonden presentaties en workshops plaats.

Om deze dagen nog droomrijker te maken hadden zij Mariëlle Schenk, van De Zweverige Winkel uit de Peperstraat in Kaatsheuvel, gevraagd om een reuze Dromenvanger te maken. Mariëlle heeft met haar prachtige winkel haar eigen droom waargemaakt. Een cadeauwinkel met een spirituele knipoog van waaruit zij onder andere creatieve workshops geeft en coaching biedt aan vrouwen. Zij maakt daarbij gebruik van familieopstellingen en vrouwencirkels. Mariëlle heeft alle verwachtingen overtroffen en de dromenvanger heeft als blikvanger mogen pronken in de entree van het Efteling theater.

Om ervoor te zorgen dat deze dromenvanger nog veel langer haar werk mag doen heeft De Zweverige Winkel haar geschonken aan een bijzondere lokale stichting in wording, namelijk Hartenboeren uit Kaatsheuvel.

De oprichters, Peter Timmermans en Angelique Verhoeven begeleiden politiemensen met Burn-out klachten en/of een post traumatische stress-stoornis die vaak door hun nare ‘dromen’ achtervolgt worden. Peter en Angelique willen graag alle positieve resultaten met Hartenboeren gaan uitbreiden. Hierbij wordt gedacht aan andere hulpdiensten waaronder de brandweer. De dromenvanger staat in ieder geval als een prachtig symbool voor het fijne werk dat zij doen.

De reuze dromenvanger heeft zijn plekje gevonden. De Zweverige Winkel wenst dat ze vele nare dromen mag vangen en nog meer fijne dromen mag laten uitkomen.

www.dezweverigewinkel.nl  www.hartenboeren.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen