Events4Holland in actie voor Movember en de Daniel de Hoed stichting

Foto: Events4Holland

Kaatsheuvel – Op vrijdag 17 november wordt door Events4Holland een avond voor mannen georganiseerd in de Wetering te Loon op Zand. Tijdens deze avond wordt er geld opgehaald voor Movember en de Daniel de Hoed stichting.

November is de maand waarbij stil wordt gestaan bij de gezondheid van de man. Movember roept in deze maand alle mannen op hun snor te laten staan om stil te staan bij Prostaatkanker en Teelbalkanker. De Daniël de Hoed stichting zet zich het hele jaar in voor hun strijd tegen kanker. Events4Holland doet dit door een avond voor mannen te organiseren.

Een avond voor mannen

Nu staan eens niet de vrouwen, maar de mannen in de belangstelling. (Lokale) ondernemers laten hier hun goederen en diensten zien die leuk en interessant zijn voor mannen. Mannen krijgen de mogelijkheid om dingen te proeven, uit te proberen, te bewonderen en natuurlijk om te kopen. De toegang voor deze avond is gratis.

Er worden deze avond loten verkocht waarvan de opbrengst ten bate voor Movember en de Daniel de Hoed stichting is. Ook zal er een stand zijn waar gedoneerd kan worden. Er is ook een mogelijkheid om via de websites van Movember en de Daniel de Hoed stichting te doneren waar acties zijn aangemaakt onder de naam – Een avond voor mannen (17-11-2017).

Vooraf aanmelden via www.events4holland.nl of ons evenement op facebook is fijn. Er zijn nog een beperkt aantal kramen beschikbaar, mocht u als ondernemer interesse hebben, neem dan contact op via [email protected]

Events4Holland is een evenementenbureau die een samenwerking is van Robert en Angelina (JerKat Events). Zij organiseren samen grotere en kleinere evenementen voor iedereen waaronder wandelingen, borrels en feesten voor alleenstaanden, enz.
JerKat Events is een sociaal-maatschappelijk evenementenbureau, die zich vooral richt op creatieve activiteiten en evenementen en kinderfeestjes. Het motto “iedereen verdient een lach op zijn gezicht” staat hier centraal.

Movember de enige liefdadigheidsinstelling die het hele jaar door wereldwijd de strijd aangaat voor de gezondheid van de man. Zij pakken een aantal van de grootste gezondheidsproblemen voor mannen aan: prostaatkanker, teelbalkanker, en mentale gezondheid en preventie van zelfmoord.

De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland! Wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. We hebben al veel bereikt, maar er is nóg meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen