Wethouder Gerard Bruijniks geeft startsein plan Driestapelenhof in Kaatsheuvel

Op 14 september gaf wethouder G. Bruijniks het startsein voor de bouw van plan Driestapelenhof door op symbolische wijze de eerste paal te “slaan”.

Dit nieuwbouwplan aan de westelijke kernrand van Kaatsheuvel biedt ruimte aan in totaal 22 woningen. Jansen Bouwontwikkeling B.V. uit Wijchen ontwikkelde hier een landelijke mix van rijwoningen, gevarieerde tweekappers en vrijstaande woningen. Kopers, omwonenden en overige betrokken partijen waren bij de feestelijke start van de bouw aanwezig.

Al bij de inloopavond in februari 2016 en de start van de verkoop medio oktober vorig jaar was plan Driestapelenhof erg in trek. De ontwerpen van Ariëns cs Architecten & Ingenieurs uit Oss werden in een mum van tijd verkocht. Kopers hebben veel ruimte om eigen ideeën in te brengen. De bouwlocatie is inmiddels bouwrijp gemaakt en ingericht. Het woningbouwplan, dat deels aan de Driestapelenstoel en deels aan de nieuwe ‘Driestapelenhof’ zal liggen, wordt gebouwd door Welling Bouw & Onderhoud B.V. uit Wijchen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen