Gezellige en informatieve Open Avond VU Kaatsheuvel

Foto: VU Kaatsheuvel

Op maandag 4 september presenteerde de VU Kaatsheuvel in het Van Haestrechtcollege de cursussen en workshops van het najaarsprogramma 2017.

Docenten en bestuursleden van de VU waren aanwezig voor een kennismaking en persoonlijke toelichting. Nieuw in het aanbod van de VU waren de cursussen die op de locatie Den Bolder in Waspik worden gegeven. Belangstellenden konden een proefles bijwonen van de taal van hun favoriete vakantieland. De docenten van de creatieve en culinaire cursussen en workshops lieten aansprekende voorbeelden zien en proeven en zorgden voor een gezellige en aantrekkelijke presentatie.

Een flink aantal bezoekers heeft zich dan ook reeds ingeschreven voor de cursus van hun keuze. Diverse workshops en cursussen waren snel volgeboekt. Zo mogelijk wordt er door de VU een tweede workshop aangeboden waardoor er hopelijk niemand teleurgesteld hoeft te worden.

Voor belangstellenden die de presentatie van 4 september niet hebben kunnen bezoeken is er alsnog de gelegenheid zich voor een workshop of cursus naar keuze in te schrijven via de website of telefonisch. Op korte termijn starten o.a. de cursussen moderne talen, yoga en schilderen. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar. Maar ook voor andere aantrekkelijke cursussen zijn er nog open plaatsen. Kortom, nog voldoende keuze in het uitgebreide programma.

Meer informatie vindt u op de website van de VU, www.vukaatsheuvel.nl, waar u zich ook meteen kunt inschrijven voor de cursus van uw keuze. De VU is tevens telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdagochtend tussen 9 en 12 uur, telefoon 0416 283104.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen