Scouting MLK voor week op zomerkamp

Foto: MLK

Maar liefst 130 leden en meer dan 50 vrijwilligers van de Kaatsheuvelse scoutinggroep Martin Luther King zijn afgelopen zaterdag vertrokken voor een week kamp.

Zaterdag 15 juli was het de hele dag druk op het clubgebouw van scouting Martin Luther King. De jaarlijkse zomerkampen stonden voor de deur. Bijna alle leden zijn een week lang van huis en gaan, onder begeleiding van vele vrijwilligers, een fantastische week tegemoet. De kinderen werden uitgezwaaid door hun ouders, kregen nog een stevige knuffel en een dikke kus. Her en der werd er een traantje weggepinkt, want een week lang je ouders missen is niet niks. Toch had iedereen er ontzettend veel zin in. De scouts vertrokken al vroeg op de fiets om voor het avondeten aan te komen in Halsteren, voorbij Bergen op Zoom. Tijd om bij te komen is er niet.

De volgende dag stond er een zware bootcamp op het programma waarmee ze “geld” konden verdienen om onderdelen voor de keuken te kopen, die ze vervolgens zelf moesten bouwen. Bij de aller jongste leden gaat het er anders aan toe, maar zeker niet minder leuk. Zij hebben een spannend ridderkamp en zullen koning Karel Goedhart helpen om de zwarte ridder, een echte slechterik, te verslaan. Voor meer informatie over de scoutinggroep of voor het aanmelden van nieuwe leden kunt u terecht op www.scoutingmlk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen