Gezellige en informatieve Open Avond VU Kaatsheuvel

Foto: VU Kaatsheuvel

Op maandag 30 januari presenteerde de VU Kaatsheuvel in het Van Haestrechtcollege de cursussen en workshops van het voorjaarsprogramma 2017.

Docenten en bestuursleden van de VU waren aanwezig voor een kennismaking en persoonlijke toelichting. Belangstellen konden een proefles bijwonen van de taal van hun favoriete vakantieland. De docenten van de creatieve en culinaire cursussen en workshops lieten aansprekende voorbeelden zien en proeven en zorgden voor een gezellige en aantrekkelijke presentatie. Een flink aantal bezoekers heeft zich dan ook reeds ingeschreven voor de cursus van hun keuze. Een aantal workshops en cursussen was dan ook snel volgeboekt. Zo mogelijk wordt er door de VU een tweede workshop aangeboden waardoor er hopelijk niemand teleurgesteld hoeft te worden.

Voor belangstellenden die de presentatie van 30 januari niet hebben kunnen bezoeken is er alsnog gelegenheid om zich voor een workshop of cursus naar keuze in te schrijven. Op korte termijn starten de taalcursus Engels, gym voor senioren, leren breien, luisteren naar muziek en high wine. In april starten o.a.de taalcursussen Frans, Italiaans, Spaans en Duits. Kortom, nog voldoende keuze in het uitgebreide programma.

Meer informatie vindt u op de website van de VU, vukaatsheuvel.nl, waar u zich ook meteen kunt inschrijven voor de cursus van uw keuze. De VU is tevens telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdagochtend tussen 9 en 12 uur, telefoon 0416 283104.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen