Nieuwjaarsborrel Stichting Optocht Turfstekerslaand

Foto: SOT

’n Mooie traditie van het nieuwe jaar zijn toch wel de verenigingsnieuwjaarsborrels. Ook bij Stichting Optocht Turfstekerslaand wordt deze graag in stand gehouden voor de vele carnavalsverenigingen en vrijwilligers die hun steentjes bijdragen aan het carnavals gebeuren in Kaatsheuvel – Turfstekerslaand.

Iedereen weet als geen ander dat een stichting of een vereniging niet zonder vrijwilligers kan. Het bestuur van SOT heeft daarom besloten om jaarlijks één of meerdere personen tijdens de Nieuwjaarsborrel in het zonnetje te zetten. Dit jaar viel de eer te beurt aan niemand minder dan Huub van Beers zelf een fervent deelnemer aan de jaarlijkse carnavalsoptocht in Turfstekerslaand.

De kleinste carnavalsvereniging van Turfstekerslaand zoals hij zich dan noemt. Dat dit niet het enige is wat Huub een warm hart toedraagt binnen het carnavals gebeuren blijkt wel uit het feit dat Huub, gesteund door zijn vrouw Ellie, inmiddels drie carnavalsverenigingen op zijn erf heeft om een wagen te bouwen. Zijn hart is groot maar zijn ruimte ook beperkt want het liefst zou hij met zijn carnavalshart alle verenigingen een mooie bouwplek willen geven.

Huub nam met plezier en een gulle lach zijn onderscheiding in ontvangst. Wat volgde waren de vele felicitaties en de complimenten aan Huub voor zijn gedrevenheid voor de carnavals activiteiten. Want zeg je carnaval of alles wat hier omheen wordt georganiseerd Huub is er of heeft zijn bijdrage geleverd. Ook met het motto van dit jaar, Ge zit ‘r aon vaast, zal Huub vast weer iets moois brengen in de optocht van Turfstekerslaand.

Wil je deze super vrijwilliger voor carnaval ontmoeten, ga dan naar het tonpraoten op 21 januari, Theater in Het Klavier, misschien brengt hij u nog op een idee om ook deel te nemen aan de optocht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen