Scouting MLK zet vrijwilligers in het zonnetje

Foto: MLK

De Kaatsheuvelse scoutinggroep Martin Luther King heeft het nieuwe jaar ingeluid met de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Traditiegetrouw werden hierbij ook een aantal bijzondere mensen extra in het zonnetje.

Scouting MLK biedt leuke en uitdagende activiteiten aan voor kinderen vanaf 5 jaar. Al deze kinderen worden begeleid door vrijwilligers. Zij bedenken het programma en gaan zelfs een hele week op zomerkamp met ze. Maar buiten deze begeleiders om zijn er nog tal van andere vrijwilligers die zich inzetten voor MLK en het mogelijk maken dat al deze kinderen en jongeren kunnen genieten van het actieve programma. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden deze vrijwilligers bedankt voor hun tomeloze inzet onder het genot van een hapje en een drankje.

Twee vrijwilligers werden extra in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere verdiensten tijdens het afgelopen jaar. Berrie Sprangers en Johan van Iersel zijn dit keer benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Dit hebben ze te danken aan al hun inspanningen die zij hebben verricht. Ze staan altijd klaar klaar en hebben een hart voor MLK

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen