Koor La Jeunesse ontvangt cheque van Autobedrijf Pols uit Kaatsheuvel

Foto: AEW

Eigenaren Wilco en Marielle van Autobedrijf Pols waren onlangs aanwezig bij de repetitie van La Jeunesse, om de cheque te overhandigen met een waarde van 500 euro.

Autobedrijf Pols bestond 1 oktober 2016 precies 1 jaar. Voor Wilco en Mariëlle is hun eigen goedlopende garage een droom die uitkomt. De klant met zijn auto staat centraal. Het Autobedrijf staat bekend om hun kleinschaligheid. Er zijn geen tussenpersonen, Wilco overlegt gelijk met de klant wat er aan de hand is en hierdoor kan er een snelle diagnose worden gesteld. Vooraf wordt overlegd over de reparatie, waardoor de klant van tevoren weet waar hij aan toe is.

Het afgelopen jaar heeft Autobedrijf Pols al behoorlijk wat groei doorgemaakt. Waar ze begonnen met 1 brug, staan er nu 3 in de werkplaats. Elke brug heeft zijn voordelen voor bepaalde reparaties aan auto’s. Inmiddels zijn ze ook gestart met de verkoop van tweedehands auto’s. U kunt uiteraard ook voor de verkoop van een nieuwe auto bij hun bedrijf terecht.

Vanwege het 1 jarig bestaan wilden ze graag iets speciaals doen. Wilco en Mariëlle hebben gekozen om La Jeunesse te sponsoren. Het koor bestaat al 46 jaar en heeft intussen een goede naam opgebouwd in Kaatsheuvel en omstreken. Mede door de sponsoring van Autobedrijf Pols kan La Jeunesse in december twee mooie kerstconcerten gaan geven. Deze zullen 17 en 18 december plaatsvinden en we kunnen alvast verklappen dat het genieten zal worden! De koorleden zijn erg blij met de sponsoring en bedanken Wilco en Mariëlle voor de cheque.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen