Jubilarissenhuldiging SK Zang en Vriendschap Kaatsheuvel

Foto:

Op maandag 3 oktober 2016 zijn 3 jubilarissen van SK Zang en Vriendschap Kaatsheuvel gehuldigd in het Klavier te Kaatsheuvel.

Alvorens er werd overgegaan tot de huldiging werden er eerst enkele vrolijke liedjes gezongen. Deze liedjes staan ook op het programma op 30 oktober bij de Gezellige Zondag in ZC de Vossenberg te Kaatsheuvel en op 9 november bij de REBO korenmiddag in het Klavier.

Hiervoor was speciaal overgekomen de voorzitter van de Regionale Bond van Ouderenkoren (REBO-Brabant) de heer W. Willems, om de oorkondes en spelden uit te reiken en de felicitaties van het hoofdbestuur over te brengen. De eerste persoon was mevrouw Riet Laros-Smans (90), 15 jaar lid, met de bronzen speld en is 10 jaar secretaris van het Seniorenkoor geweest tot 2016 en vele andere zaken heeft ze behartigd zoals bijvoorbeeld de sponsoring van prijzen en felicitatie verjaardagskaarten versturen.

De tweede persoon was mevrouw Thea Laros-van Wijk (80), 20 jaar lid met de zilveren speld, die eigenlijk nu 21 jaar lid is, maar is vorig jaar intern daarvoor is gehuldigd. De derde was de superjubilaris mevrouw Ria Wessel-Damen (80), die al 30 jaar lid van het koor is, dit mag wel een unicum genoemd worden, omdat men vanaf de leeftijd van 50 jaar pas lid kan worden, wat zij dus ook heeft gedaan. Hiervoor kreeg ze de speld van verdienste, omdat ze 5 jaar geleden de gouden speld had ontvangen.

Het koor zelf bestaat al sinds 1973, nu dus 43 jaar en kan nog steeds zangers en zangeressen gebruiken. Het feest werd afgesloten met een hapje en een drankje, verzorgd door Byzonder Bruisend “Bij Anton”

Foto:
Zittend de dames Ria Wessel-Damen, Riet Laros-Smans en Thea Laros-van Wijk. Staand de heren REBO-voorzitter Wim Willems en Koorvoorzitter Theo vd Aa 

17101

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen