5 en 6 november Starriders Benefiet Gala bij “Theater in het Klavier” Kaatsheuvel

Foto:

Op 5 en 6 november wordt de 25ste editie van de Starriders Benefiet Gala georganiseerd in Theater in het Klavier in Kaatsheuvel.

De opbrengst gaat naar ‘SMA de wereld uit!’ Een campagne van het Prinses Beatrix Spierfonds waarbij geld wordt ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek naar een geneesmiddel voor de dodelijke spierziekte SMA. Voor deze progressieve spierziekte is nog geen oplossing en jaarlijks sterven hier kinderen en volwassenen aan. Help ‘SMA de wereld uit!’

Het programma rond de 25ste editie van de Starriders Benefiet Gala is nagenoeg rond! Dat het een muzikaal feest wordt staat in ieder geval vast! Naast de DMP Gala Band o.l.v. Leon Priest zullen ook gerenommeerde TOP-artiesten, nationaal en internationaal, het podium betreden. Zoals PAM Macbeth USA – Jony de Boer – Marieke Dollekamp (Borsato) Han Van Eijk NL bekend van vele tv programma,s.

5 november

We hebben het over de pioneer en ambassadeur van de Country Scene in NL, Ruud Hermans! Op 5 november geeft hij in het theater samen met Rob Crosby Bekend van onder andere “Calm after the storm – Common Linnets”, de wereldberoemde Amerikaanse singer songwriter, performer een show die we niet snel zullen vergeten. Country en Nashville muziek van de bovenste plank!

goed-starriders-2016-5-november

6 november

Dé Country band die voor gegarandeerd voor een volle dansvloer zorgt, Colonel Hammond’s Four! Uit Amerika en al jaren in Nederland wonende singer songwriter en performer Pam MacBeth! Al jaren een topper en graag geziene band de Terry White Band! Voor een mix van moderne Country en klassieke Americana komen de Music Road Pilots met special guest Sarah Jory.(GB) Zonder twijfel behoort ze tot de beste pedal steel gitaristen uit de wereld! Bekend van onder andere “Calm after the storm – Common Linnets”, de wereldberoemde Amerikaanse singer songwriter, performer en vooral een goede vriend Rob Crosby!
Je zou haast denken dat ze zo uit de bekende Netflix hitserie “Nashville” zijn gestapt maar de band Rodejo komt toch echt uit Nederland. Jonge succesvolle topmuzikanten! De winnares van de singer songwriter Challenge 2015 Kiki Mettler mag uiteraard niet ontbreken op dit evenement. Met haar unieke stemgeluid weet ze je al vanaf de eerste toon te boeien! En nog vele andere topartiesten!

poster-a3-6-november-2016-met-qr

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of via www.theaterinhetklavier.nl/tickets Wij adviseren u van te voren te bestellen

Sponsorpakketten

  • Sponsor pakket 1: € 100 2 tickets
  • Sponsor pakket 2: € 175 met logo reclame op flath screen (Een week lang)
  • Sponsor pakket 3: € 250 totaal pakket 1 en 2 plus beamer presentatie op 5 en 6 november.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen