Kiemuur officieel gestart in de gemeente Loon op Zand

Foto: Gemeente Loon op Zand

Iedereen die contact, steun of advies zoekt, is vanaf nu welkom bij de wekelijkse bijeenkomst van het Kiemuur in dienstencentrum de Rode Loper!

Wat is het Kiemuur?

Kunt u tijdelijk – of wat langer – wel een steuntje in de rug gebruiken? Vanwege een vervelende ervaring, eenzaamheid, verslaving of financiële problemen? Dan kunt u bij het Kiemuur terecht voor advies, informatie, lotgenotencontact en natuurlijk een kop koffie. Er is geen wachtlijst of papiertje nodig. Iedereen kan zo binnenwandelen.

Wie werken er bij het Kiemuur?

De medewerkers van Het Kiemuur zijn ervaringsdeskundigen. Mensen met ervaring met kwetsbaarheid, die gevorderd zijn in hun herstel en een opleiding hebben gedaan. Zij zetten hun opgedane ervaringskennis in voor anderen. Dat maakt Het Kiemuur tot een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen.

Praktische informatie

Het Kiemuur is iedere woensdag van 14.00 – 16.00 uur geopend in het dienstencentrum de Rode Loper aan het Paulus Potterplein 42 in Kaatsheuvel.

Meer weten? Bel Anne Bakker, ervaringsdeskundige Kiemuur, op 06-15885493. Kijk op www.kiemuur.nl of stuur een e-mail aan [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen