Europalaan Kaatsheuvel week afgesloten vanaf zondagavond 3 februari

Vanaf zondagavond 3 februari 20:00 uur tot zaterdag 9 februari 7:00 uur is een gedeelte van de Europalaan tussen Horst en de N261 afgesloten voor alle verkeer. Tijdens de afsluitingsweek plaatsen we een fietstunnel voor de snelfietsroute F261.

Bijzonderheden voor en na de afsluiting

Op vrijdag 1 februari starten de voorbereidende werkzaamheden en gaan de verkeerslichten op de kruising met de N261 uit. Vanaf vrijdag 8 februari 22:00 uur tot zondag 10 februari 15:00 uur vinden er werkzaamheden aan de verkeerslichten plaats. Dit kan enige verkeershinder veroorzaken.

Verkeersregelaars

In het kader van veiligheid zetten we op diverse locaties verkeersregelaars in. Dit is onder andere op het kruispunt Tilburgseweg-Vaartstraat-Van Haestrechtstraat. En op het kruispunt Heideweg-Bergstraat. Ook is er verkeersbegeleiding op enkele lokale oversteekplaatsen voor langzaam verkeer. Op dit kaartje ziet u waar en op welke tijden de verkeersregelaars aanwezig zijn.

Verkeer Efteling

Voor het verkeer naar de Efteling worden aparte verkeersmaatregelen geplaatst op de N261. Door middel van een dynamisch systeem monitoren we de verkeerssituatie real-time en sturen bij indien nodig. De week van afsluiting is bewust gekozen in een mindere drukke periode van de Efteling

Openbaar vervoer

Tijdens de afsluitingsweek vervalt de reguliere bushalte aan de N261 richting Tilburg (ter hoogte van het busstation in Loon op Zand). Bussen richting Tilburg worden vanaf de Europalaan en de Horst richting Loon op Zand gestuurd. De fietsenstalling aan de Heideweg wordt gebruikt als tijdelijke halte. Meer informatie over de lijnbussen 136 – 300 – 301 – 602 – 636 leest u op website van Arriva: www.arriva.nl/noordbrabant/reisinformatie/omleidingen-stremmingen.htm

Meer informatie

Lees meer over het project op de pagina: www.loonopzand.nl/snelfietsroute/


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen