Burgemeester Luijendijk reikt erepenning uit aan de heer Willems

Foto: Ed van Houtum / Pix4Profs

Burgemeester Wim Luijendijk heeft vrijdagmiddag de zilveren gemeentelijke erepenning uitgereikt aan de heer J.G.C.M. (Jean) Willems.

De uitreiking vond plaats tijdens de afscheidsreceptie van de heer Willems in het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel. De heer Jean Willems (64), woonachtig te Kaatsheuvel, is sinds 1975 werkzaam op achtereenvolgens het Pius X, Crispijn, Dr. Mollercollege en het huidige Van Haestrecht-college te Kaatsheuvel. In 2002 werd hij benoemd tot directeur van de school.
Hij heeft zich in deze jaren onbaatzuchtig ingezet om voor de gemeente Loon op Zand een school voor Voortgezet Onderwijs te behouden. Zo heeft hij zich ingezet voor een moderne inrichting van het gebouw, zodat het onderwijs voldoet aan de eisen die er nu aan worden gesteld.

De heer Willems heeft samen met zijn team in 2012 een bijzonder onderwijsconcept geïntroduceerd dat onderwijs op maat aanbiedt en past bij het type leerlingen dat de school bezoekt. Op grond hiervan wordt bewuster gekozen voor het Van Haestrechtcollege. Mede hierdoor heeft de school nadrukkelijk een stevige positie in De Langstraat, zowel onderwijskundig als financieel. Door zijn goede contacten met het bedrijfsleven is het Van Haestrechtcollege binnen dit netwerk goed vertegenwoordigd.

Naast zijn functie als leraar/directeur is de heer Willems op maatschappelijk gebied actief (geweest) in de gemeente Loon op Zand voor o.a. het opbouwwerk bij De Gildenbond, KGV Kaatsheuvel, Tennisclub Boemerang Kaatsheuvel en Lions Club Udenhout/Loon op Zand.

Als bewijs van waardering en dankbaarheid voor zijn verdiensten voor het Voortgezet Onderwijs in de gemeente Loon op Zand is besloten hem de zilveren erepenning van de gemeente Loon op Zand toe te kennen.

EREPENNING LOON OP ZAND

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen