Stichting Kinderopvang Midden-Brabant

Adres:

Hoofdstraat 21
Kaatsheuvel , 5171 DJ
Tel. +31 416 27 84 72

Website:

http://www.stichting-kmb.nl

Stichting Kinderopvang Midden-Brabant is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen vanaf 0 tot 12 jaar.

KMB biedt opvang aan  in de Gemeente Loon op Zand en bestaat uit:

  • Vijf Peuterarrangementen locaties
  • Vier kinderdagverblijven
  • Zeven buitenschoolse opvanggroepen
  • Twee scholen met tussen schoolse opvang.

Ontwikkelingsgericht werken

Bij KMB werken pedagogisch medewerkers op de kinderdagopvang ontwikkelingsgericht. Onze medewerkers richten zich op de ontwikkeling in zelfstandigheid, de sociaal-emotionele ontwikkeling, de taal ontwikkeling, de motorische ontwikkeling en de cognitieve ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren spelenderwijs met kinderen en van kinderen en de pedagogisch medewerkers spelen in op de behoeften en mogelijkheden van ieder kind want ieder kind is bij KMB uniek.

Thematisch werken

Bij KMB werken pedagogisch medewerkers op de buitenschoolse opvang thematisch. Dit betekent dat de kinderen activiteiten aangeboden krijgen die aansluiten bij de belevingswereld en de ontwikkeling van de kinderen. Dit kunnen thema`s zijn die pedagogisch medewerkers zelf voorbereiden of thema`s die op school worden behandeld maar dit kunnen ook thema`s zijn die de kinderen zelf aangegeven.

Kinderen kunnen kiezen of zij aan activiteiten mee willen doen want buitenschoolse opvang vinden wij ook `vrije` tijd van de kinderen.

Bij KMB groeien kinderen samen op! door met elkaar maar ook van elkaar te leren. Door een omgeving te creëren waarin kinderen (en ook ouders) zich veilig en vertrouwd voelen, stimuleren onze pedagogisch medewerkers dit groeiproces.

Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding op één van onze locaties, neem dan contact op met het KMB hoofdkantoor op 0416-278472.

Of mail naar [email protected]

article
32798
Stichting Kinderopvang Midden-Brabant is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen vanaf 0 tot 12 jaar. KMB
https://loon-op-zand.nieuws.nl/bedrijvengids/kinderopvang/32798-2/
2016-12-08T15:29:48+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2016/12/08152933/bedrijfsdingetje-grootte.jpg