Soeterboek & Partners

Adres:

Schotsestraat 19
Kaatsheuvel , 5171 DT
Tel. 0416 – 276 258

Website:

http://www.senp.nl

Het kantoor
In een rustige omgeving, in een robuust en modern kantoorgebouw aan de Schotsestraat te Kaatsheuvel, werken wij om de cijfers van diverse bedrijven, veelal uit de regio, keurig te reguleren. Enkele vergaderkamers, een rustige receptie en afgeschermde afdelingen bieden ruimten voor vertrouwelijke gesprekken met onze klanten, financiële instellingen of de fiscus.

In ons kantoorpand werkt een hecht en deskundig team aan financiële administraties, salarisadministraties, jaarrekeningen, personeelsadvisering, alsmede fiscaal juridische zaken. Onze doelgroep, het midden- en kleinbedrijf (MKB), waaronder veel startende ondernemingen, zijn klanten van ons administratiekantoor. Wij houden laagdrempeligheid hoog in het vaandel.

Bezig met cijfers

Soeterboek & Partners beschikt over de kennis en mogelijkheden om het hele administratieve proces van klanten te volgen en hen daarin te begeleiden. 
S&P verzorgt financiële overzichten, regelt de salarisstromen en verzorgt alle soorten belastingaangiftes. Zo kunnen ondernemers zich richten op hun eigen doelstellingen, terwijl S&P op de achtergrond de administratieve zaken voor haar rekening neemt. Aansluiting bij brancheorganisatie NOAB versterkt de actuele en optimale vakkennis van onze medewerkers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen