112

Auto vliegt in brand na kettingbotsing op Midden-Brabantweg bij Waalwijk

WAALWIJK – Bij een botsing tussen vier auto’s op de Midden-Brabantweg bij Waalwijk is maandagochtend 24 juni een auto in brand gevlogen. Het ongeval vond plaats in de richting van Kaatsheuvel.

Door een nog onbekende oorzaak botsten de auto’s op elkaar, waarna een van de auto’s vlam vatte. De inzittenden konden op tijd uit hun voertuig ontsnappen. Hulpdiensten waren massaal aanwezig op de plaats van het ongeval. De Midden-Brabantweg werd tijdelijk afgesloten voor de bluswerkzaamheden. Vanwege de nabijheid van de Efteling was het druk op de weg. Vermoedelijk waren er ook mensen bij het ongeval betrokken die op weg waren naar de Efteling. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Eerder op de dag botste kort voor de afrit naar de Europalaan in Kaatsheuvel een touringcar met kinderen achterop een personenauto. Door de klap hadden 2 kinderen en 4 volwassen lichte klachten. Zij werden nagekeken door het ambulancepersoneel. De schoolkinderen werden door een andere touringcar weggebracht en het gestrande gezin werd door de politie naar de plaats van bestemming gebracht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen