112

Nachtelijk incident op Noorder Allee, bestuurder gearresteerd na weigering blaastest

WAALWIJK – Een bestuurder werd in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Noorder Allee in Waalwijk gearresteerd nadat hij weigerde een blaastest af te leggen.

Voorafgaand aan dit incident werd de bestuurder door een andere weggebruiker gezien terwijl hij gevaarlijk reed op de Prof Kamerlingh Onnesweg, bijna van de weg af raakte. De bestuurder stopte kort, maar hervatte al snel zijn rit. Uiteindelijk parkeerde hij zijn auto in een bushaven, verliet het voertuig en werd later dronken aangetroffen in het bushokje.

Zowel een ambulance als twee politiewagens werden ter plaatse geroepen. De bestuurder weigerde medische hulp en vertoonde agressief gedrag richting de ambulancemedewerkers en politieagenten. Toen de politie arriveerde, verzette hij zich tegen zijn aanhouding. Uiteindelijk werd de bestuurder geboeid en overgebracht naar het politiebureau.

In de auto werd nog een vrouw aangetroffen, die ook onder invloed van alcohol leek te zijn. Op het politiebureau zal worden vastgesteld hoeveel alcohol de bestuurder precies had gedronken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen