112

Inbrekers dringen woning binnen aan de Anna van Burenstraat in Waalwijk, dader mogelijk gewond

WAALWIJK – Vrijdagmorgen vroeg, omstreeks 03.00 uur, zijn een aantal mannen een woning binnen gedrongen aan de Anna van Burenstraat in Waalwijk. De daders gingen op een opmerkelijke wijze te werk.

Volgens de eerste bevindingen hadden de daders een lange ladder geplaatst aan de achterzijde van het gebouw, bij de Stationstraat. Met behulp van deze ladder wisten ze het balkon van de woning op de tweede verdieping te bereiken. Eenmaal daar aangekomen, sloegen ze een ruit in om toegang te krijgen tot de woning.

Het incident liet een bloedspoor achter, dat zich tot een straat verderop uitstrekte. Vermoedelijk is één van de daders tijdens de overval gewond geraakt. De politie is ter plaatse en doet uitgebreid onderzoek naar het voorval. De bewoner van de woning is door de ambulancedienst nagekeken, maar raakte gelukkig niet gewond.

Het onderzoek naar de woningoverval in Waalwijk is nog in volle gang. Hoewel de daders al vertrokken waren toen de politie arriveerde, blijft het onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen