112

Bestuurders onder invloed van drugs en drank opgepakt in Waalwijk

Foto: Pixabay

WAALWIJK – In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 december werden twee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed. Een 20-jarige man schoof van de Maasroute/A59 af, omdat hij even niet oplette. De beginnend bestuurder blies net te veel, namelijk 185 ug/l. Hij mocht mee naar het bureau. De auto belandde in een droge sloot. Hij kan een proces-verbaal tegemoet zien. Een beginnend bestuurder mag maximaal 88 ug/l hebben.

Een 24-jarige man veroorzaakte in dezelfde nacht ook een ongeval op de Groenstraat in Waalwijk. Hij reed door richting de Groen van Prinstererlaan. Bij aankomst van de agenten zat de man nog in de zwaar beschadigde auto. Hij bleek ook onder invloed te zijn van alcohol en drugs. Van hem werd bloed afgenomen door een arts. De man kan een proces-verbaal tegemoet zien. Detail: de man vond het kennelijk ook nodig om in de politieauto over te geven ….

In de nacht van zondag 18 op maandag 19 december werd een 28-jarige bestuurder staande gehouden op de Burg. Vd Klokkenlaan in Waalwijk. Hij slingerde over de weg. Oorzaak: alcohol. Hij blies 675 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Alcohol en drugs in het verkeer gaan niet samen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen