112

Auto belandt in sloot na botsing tegen boom Winterdijk Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE – Op de Winterdijk in Sprang-Capelle is dinsdagavond omstreeks 23.55 uur aan auto tegen een boom gebotst waarna de auto in een sloot belandde. Van de mogelijk twee inzittenden was geen spoor te bekennen. De auto is total loss. 

Politie, ambulance en de brandweer kwamen in actie na een melding van voorbijgangers. Het reddingsteam van de brandweer had zowel de omgeving langs de kant, als in het water uitgekamd, maar er was niemand meer aanwezig op de plek van het ongeval.

De auto leek vanwege de sporen uit de Koesteeg te zijn gekomen en was daarna rechtdoor door de berm geschoten. Het voertuig werd daarna gelanceerd over de Winterdijk heen, tegen een lantaarnpaal en een dikke boom. Uiteindelijk kwam de auto met lantaarnpaal en al zwaar beschadigd in de sloot tot stilstand die zes meter lager ligt dan de weg.

Na een half uur zoeken kwam de politie in contact met de eigenaar van de auto. Het bleek dat mogelijk twee inzittenden ergens anders naartoe waren gegaan, onbekend waarheen. Of iemand gewond is geraakt en wat de ernst van die verwondingen is, is dus nog niet bekend. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is ook nog niet bekend.

De brandweer takelde de auto uit de sloot en een bergingsbedrijf voerde deze af.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen