112

Rent a Cop en BOA actie levert diverse bekeuringen op in Kaatsheuvel en Loon op Zand

Foto:

Een week geleden vroeg Politieteam Langstraat op Facebook de inwoners van de gemeente Loon op Zand om aan te geven waar in de gemeente de politieagenten en buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) moesten gaan controleren. Uit de reacties zijn locaties geselecteerd waar gisteren politieagenten en BOA’s hebben gecontroleerd.

Ondanks de vele regen die het werk bemoeilijkte kijken de agenten van Politieteam Langstraat terug op een geslaagde Rent a Cop & BOA actie in de gemeente Loon op Zand.

Resultaten

Van Haestrechtstraat in Kaatsheuvel 

  • 7x overschrijden van de maximale snelheid (hoogst gemeten snelheid 72 km per uur waar 50 is toegestaan);
  • 2x niet dragen van de autogordel;
  • 1x rijden met een mobiele telefoon in de hand en 1x besturen van een personenauto zonder rijbewijs.

Kerkstraat/Kasteellaan in Loon op Zand 

  • 5x overschrijding maximale snelheid (hoogst gemeten 85 km per uur waar 50 is toegestaan);
  • 1x rijden met een mobiele telefoon in de hand en 1x voor het niet voor laten gaan van een voetganger op een voetgangersoversteekplaats/zebrapad.

Alle overige genoemde locaties worden meegenomen in de reguliere politiediensten. Nieuw in deze Rent a Cop actie was de toevoeging & BOA. De BOA’s van de gemeente namen de aangemelde parkeerproblemen voor hun rekening en schreven 11 bekeuringen uit voor fout parkeren. De samenwerking tussen politieagenten en BOA’s was erg prettig. Bij de volgende Rent a Cop actie in Dongen zult u daarom wederom & BOA achter deze actie zien staan.

Wanneer de volgende Rent a Cop & BOA actie is leest u te zijner tijd op de facebookpagina van Politie Langstraat

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen