Optreden KEPLR een geweldige hommage aan David Bowie

Let’s Dance knalde door de volle zaal in de Gildenbond en de voetjes gingen van de vloer. KEPLR was begonnen aan hun toegift als afsluiting van een zeer succesvol optreden.

Vele hits van David Bowie waren deze middag met waar vakmanschap gespeeld. En het publiek, waarin vele generaties vertegenwoordigd waren, genoot met volle teugen. Sommigen gezellig met een pilsje aan de bar, anderen aandachtig luisterend en soms terugdenkend aan de Seventies en de Eighties. KEPLR durfde ook minder bekende nummers te spelen en maakte ook daarmee diepe indruk. De muziek van Bowie blijft levend, zal bewaard en steeds weer gespeeld worden.

In 2016, het sterfjaar van David Bowie, is KEPLR Classic Rock Projects gestart met een hommage aan de grote Britse muzikant. Het accent ligt op het werk van Bowie uit het midden en einde van de jaren ‘70, ook wel ’the Berlin Years’ genoemd. Het was voor Bowie een periode waarin hij zowel persoonlijk als creatief ‘in een flow’ zat. KEPLR biedt zo een afwisselend en gevarieerd programma met Bowie hoogtepunten.

KEPLR speelde vorige week in Tilburg de voorronde van de Clash of the Coverbands en ze zijn door de vakjury gekozen voor de volgende ronde. Voor ons geen verrassing!

Voor de Gildenbond was dit een extra editie van het maandelijkse muziekcafé en het vond deze keer in de grote zaal plaats vanwege de grote opkomst. Regelmatig treden er goede regionale bands op in een gezellige sfeer. Op zaterdag 4 maart treedt bijvoorbeeld Sur5 op. Volg de website (www.gildenbond.nl) of Facebook voor de agenda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen