Van Mook Schoentechniek: ‘Het complete pakket aan voetzorg’

Foto: Reclamefotostudio Image&Motion

Chris Voogd: ‘Van Mook schoentechniek is een bedrijf dat (semi-) orthopedisch schoeisel, steunzolen en podotherapie aanbiedt. Vaak wordt nog gedacht dat orthopedisch schoeisel plomp is, dat is allang niet meer het geval. We maken mooie, eigentijdse orthopedische schoenen en luisteren vooral naar de wens van de klant.

De betere merken confectieschoenen, verkrijgbaar bij de hoofdvestiging in Roosendaal, kunnen ook op de diverse locaties gepast worden. Aan deze schoenen kunnen we indien nodig, aanpassingen maken. De zooltjes zijn uitneembaar zodat uw eigen steunzolen erin kunnen. Daarnaast zijn we leverancier van therapeutisch elastische kousen. Vermoeide benen ten gevolge van spataders, of vocht in de benen, kan op alle leeftijden voorkomen.

Foto: Reclamefotostudio Image&Motion

Specialisten zoals de orthopeed, revalidatiearts, vaatchirurg, dermatoloog en huisarts zijn onze voorschrijvers. We werken samen met zorginstellingen en thuiszorgorganisaties. Indien mensen niet mobiel zijn om een locatie te bezoeken, komen we aan huis.

De hoofdvestiging is in Roosendaal en we hebben een vestiging in Tilburg (voorheen Van Rijswijk Schoenen). Daarnaast zijn we wekelijks in Kaatsheuvel bij Wijkcentrum Pannenhoef en Topfysio De Waterleeght aanwezig. We hebben een prachtig vak, het is onze missie om eenieder zonder problemen te laten lopen.’

Tekst: Marieke van Riel


Balkenende Media brengt regelmatig magazines uit waaronder het magazine BuitenGewoon Loon op Zand. Een magazine vol met verhalen van en door inwoners van de gemeente Loon op Zand. Vandaag brengen we één van deze artikelen, van Mook Schoentechniek, nog eens extra onder uw aandacht.

In september 2019 volgt de derde editie van BuitenGewoon Loon op Zand. Interesse? Mail naar [email protected] of bel naar Miranda Jacobs (06-18418929)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen