Nieuw management team bij Albert Heijn Kaatsheuvel

Foto: AH Kaatsheuvel

Bij de Albert Heijn aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel wordt buiten flink gebouwd aan een nieuw pand waar de nieuwe winkel in juni geopend zal worden.

Niet alleen buiten, maar ook binnen in de winkel wordt er flink gebouwd. Ondernemer Piet den Hartog heeft jarenlang met veel passie en inzet gewerkt aan het succes van Albert Heijn Kaatsheuvel. Dit harde werken werd afgelopen najaar beloond met de titel ondernemer van het jaar in de gemeente Loon op Zand. Een mooie kroon op het werk!

Op het moment dat de winkel op de nieuwe locatie wordt geopend, zal het stokje worden overgenomen door Jan en Janneke den Hartog. Om het totale team goed voor te bereiden op een nieuwe winkel met nieuwe ondernemers nemen zij vanaf heden de totale bedrijfsvoering al voor hun rekening. “Wij hebben enorm veel respect voor alles wat Piet in de afgelopen 16 jaar heeft bereikt en zijn hem ook zeer dankbaar voor de kans die wij krijgen”, aldus Jan en Janneke.

“Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen. We hebben de laatste maanden een management team samengesteld waar supermarktmanager Thijs van der Vorm en teamleiders Nick Burgers (winkelteam) en Karin Woudenberg (kassateam) ook deel van uit maken. Met hun jarenlange ervaring in andere winkels en andere formules is dit een team waar de nieuwe Albert Heijn in Kaatsheuvel voorlopig mee vooruit kan. Piet zal op de achtergrond als adviseur actief blijven.”

Vanaf heden zal dit team van 5 ervoor proberen te zorgen dat de omstandigheden in de winkel altijd optimaal zijn en iedereen met plezier de boodschappen kan doen. Hierbij worden zij uiteraard ondersteund door een team van ruim 150 mensen die samen 7 dagen in de week van 8:00 tot 22:00 voor u klaar staan.

De komende 5 maanden staan in het teken van de voorbereiding voor de nieuwe winkel. Er wordt flink geïnvesteerd in het huidige personeelsbestand om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste manier ervoor kan zorgen dat de winkel altijd optimaal gevuld, schoon en gezellig is.

“Wij zijn trots op het team dat wij hier hebben en op de ontwikkeling die zij de afgelopen periode al hebben doorgemaakt. Dit komt de kwaliteit van de winkel en het personeel ten goede. Mocht er desondanks toch iets zijn waar u tegenaan loopt, dan horen wij dat graag”

Daarnaast wil Albert Heijn Kaatsheuvel ook een mooie plaats in de Kaatsheuvelse samenleving houden. Daarom zullen er regelmatig activiteiten in de winkel georganiseerd worden om het management team, de overige winkelmedewerkers, de mensen uit de buurt en de overige klanten op een leuke en informele manier met elkaar in contact te brengen. De buurtlunch van donderdag 11 januari was daar een mooi voorbeeld van en op korte termijn staan er nog een aantal activiteiten gepland voor zowel jong als oud.

Voor meer informatie over de activiteiten, de nieuwbouw en nog veel meer kun je de facebookpagina van Albert Heijn Kaatsheuvel volgen: www.facebook.com/ahkaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen