De Zweverige Winkel is geopend

Vanmorgen om 10.00 uur opende De Zweverige Winkel aan de Peperstraat in Kaatsheuvel. Wethouder Kees Grootswagers was hierbij aanwezig en noemde de winkel een welkome aanvulling voor het centrum van Kaatsheuvel: “Het is fijn dat er weer een winkel bij is gekomen. De winkel is onderscheidend in gemeente Loon op Zand.”

Cadeauwinkel
De ‘Ietsiepietsie’ Zweverige Winkel is een cadeauwinkel met een spirituele knipoog. De prachtige etalage in een herfstachtig thema nodigt uit om binnen een kijkje te nemen. Dromenvangers, vilten knuffelstenen, Yogi Tea, met stof beklede krukjes, sieraden en veel meer: de nieuwste aanwinst van Kaatsheuvel heeft het allemaal. De prettige sfeer zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt en zelfs even de tijd wil nemen om een kopje koffie of thee te drinken.

Workshops
Naast de bijzondere cadeauartikelen die de winkel heeft, zijn er binnenkort diverse workshops te volgen. Word bewust van jezelf en je omgeving tijdens een mindfulness workshop of laat je creativiteit de vrije loop tijdens het maken van dromenvangers, krachtstokken of sieraden. Kinderfeestje op de planning? Dat zit ook in het aanbod.

Tip: Moedercirkel
Iedere woensdag heeft de winkel van 09.00 uur tot 10.00 uur de Moedercirkel. Een moment in de week van samenzijn, tot rust komen, het delen van uw uitdagingen en talenten. Een plek waar u zichzelf kunt zijn.

De Zweverige Winkel
Peperstraat 14b
Kaatsheuvel

Facebook [link]

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Door: Lynette Nab

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen