Koopwoning van de week: Berndijksestraat 19 in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Royale, sfeervolle uitgebouwde vrijstaande woning met diepe, inpandig te bereiken garage gelegen in een doorgaande straat in de wijk “Vossenberg (oost)” nabij de gezellige dorpskern van Kaatsheuvel met vele voorzieningen zoals basisscholen, sporthal De Werft, cultureel centrum en supermarkten.

Deze vrijstaande woning is ca. 10 jaar geleden gemoderniseerd en heeft een royale woonkeuken met spoeleiland en bargedeelte, een woonkamer met aansluitend de tuinkamer, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime 4e slaapkamer op de zolderverdieping. De aangebouwde diepe garage (afmeting ± 9.61 x 2.64 mtr.) is voorzien van een vliering.

Deze woning is zeker een bezichtiging waard waarbij u de sfeer zelf kunt proeven!

Indeling begane grond
Hal met antraciet grijze tegelvloer, garderobe, vernieuwde meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang naar de woonkeuken.

Royale woonkeuken met antraciet grijze tegelvloer met vloerverwarming, keukenblok in rechte opstelling, een apparatenwand en “Hotfill” boiler. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur t.w. brede gaskookplaat, (2 stuks) plafond afzuigkap, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie, hotfill elektrische boiler en inbouw koffieapparaat. Tevens een spoeleiland met vaatwasser en een bargedeelte. Vanuit de keuken toegang naar de toiletruimte met wandcloset en fonteintje en bijkeuken met aansluiting wasapparatuur en loopdeur naar de achtertuin.

Uitgebouwde woonkamer met gedeeltelijk tegelvloer met vloerverwarming en gedeeltelijk eiken vloerdelen, openslaande deuren naar de tuin met terras, een open haard met schouw en aan de voorzijde met erker. De gehele begane grond is voorzien van gestucte wanden en plafond met inbouwspots in de woonkamer en keuken.

Verlengde inpandig te bereiken garage, voorzijde uitgebouwd met pannendak en middels vlizotrap is een bergzolder te bereiken. In de garage bevindt zich de pomp voor de sproei-installatie (sproeicomputer).

1e verdieping
Overloop met vaste kast en toegang naar 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer I en II aan de voorzijde van de woning beide met zonwering, tapijtvloer en slaapkamer III gelegen aan de achterzijde met laminaatvloer. 2 Slaapkamers met een eigen wastafel. Geheel betegelde badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douchecabine, toilet en vloerverwarming.

2e verdieping
Ruime voorzolder met toegang naar een bergruimte met opstelling c.v. (Nefit, bouwjaar 2020) en een 4e slaapkamer met airconditioning en velux dakraam. De gehele 2e verdieping met tapijtvloer.

Tuin
Royale achtertuin gelegen op het noorden met terras, houten tuinhuis, gazon en achterom middels af te sluiten ijzeren poort.

Algemeen

* Energielabel C
* Spouwmuurisolatie;
* Voorzijde dak (zuidzijde) ideaal geschikt voor zonnepanelen;
* Pomp voor grondwater/beregeningsinstallatie;
* Markiezen 1e verdieping voor- en zijkant woning;
* Diepe inpandige garage geschikt voor 2 auto’s met tevens aansluitend de oprit geschikt voor 3 auto’s;
* Gelegen in een doorgaande straat op loopafstand van het centrum van Kaatsheuvel;
* Moderne royale woonkeuken met spoeleiland en diverse inbouwapparatuur;
* Uitgebouwde woonkamer;
* Airconditioning op zolderverdieping

KLIK HIER voor meer info.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor in Waalwijk.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen