Koopwoning van de week: St. Antoniusstraat 42 Waalwijk

WAALWIJK – Klussers, starters en doorstromers opgelet! Deze geschakelde woning is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Gaat je hart sneller kloppen van een kluswoning? Dan hebben wij voor jullie hier de perfecte woning! Deze woning heeft drie slaapkamers, een ruime woonkeuken en en-suite woonkamer. De diepe achtertuin is gelegen op het westen met achterom.

Deze zeer sfeervolle en authentieke geschakelde woning is nabij het winkelcentrum van Waalwijk gelegen met diverse winkelvoorzieningen, aan een doorgaande straat met openbaar parkeren.

Indeling woning:

Begane grond:
Via een karakteristieke voordeur komt u binnen in de diepe hal met lambrisering en trapopgang naar de 1e verdieping. Woonkamer en-suite met vloerbedekking, kachel in schouw en voorraadkast. Middels schuifdeur toegang naar de woonkeuken met zicht op de tuin. Eenvoudig en gedateerd keukenblok. Bijkeuken met voorraadkast, toiletruimte, natte cel en deur naar de tuin.

1e verdieping: overloop met dakraam en vaste kasten, 3 slaapkamers, waarvan een ouderslaapkamer met vaste kast en een deur naar het plat dak.

Tuin: Nog aan te leggen achtertuin gelegen op het zonnige westen met achterom.

Algemeen:
* Woning is gedateerd en dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden
* Kluswoning
* Zichtbare vocht en lekkage sporen
* Oplevering zo spoedig mogelijk
* Energielabel aanwezig

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
– ouderdomsclausule
– asbestclausule
– niet bewoning clausule
– overige clausules voor zover van toepassing

KLIK HIER voor meer info.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor in Waalwijk.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen