Koopwoning van de week: Kloosterstraat 83 in Loon op Zand

LOON OP ZAND – Vrijstaande onder architectuur gebouwde semi-bungalow met garage, carport en 2 twee houten bergingen (beide met overkapping), gelegen op een perfecte locatie op loopafstand van Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen” en op korte afstand van het gezellige centrum van Loon op Zand.

Het betreft een levensloopbestendige woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, daarnaast zijn er nog drie 3 slaapkamers en een badkamer gelegen op de 1e verdieping.

De woonkamer heeft een erker en een fijne serre met veel lichtinval en een speksteenkachel. De open woonkeuken heeft een gaskachel en is voorzien van een L-vormige keukenopstelling met inbouwapparatuur en een werkeiland.

Rondom de woning zijn verschillende tuinen aangelegd. Aan de voorzijde (zuidzijde) veel onderhoudsarm groen. Op het westen een siertuin aansluitend op de loggia. Op het noorden is de moestuin met de bergingen gesitueerd.

De achtertuin gelegen op het noorden is voorzien van terras, beplanting, een gazon en een beregeningsinstallatie.

Het geheel is gesitueerd op een perceel grond van maar liefst 1.515 m2 groot.

Naast dat de woning is gelegen nabij “De Loonse en Drunense Duinen” en op korte afstand van het gezellige centrum van Loon op Zand met vele voorzieningen en horeca heeft Loon op Zand prima uitvalswegen richting Tilburg, Waalwijk en Den Bosch, deze plaatsen zijn ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar!

Indeling woning

Begane grond:
Ontvangsthal met trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, toiletruimte met toilet en een fonteintje, inpandig te bereiken garage en toegang tot de woonkamer, de bijkeuken en de slaapkamer en badkamer.

De garage is voorzien van een tegelvloer, een lichtkoepel en er is een kleine kelder.

De woonkamer heeft een erker met screens, speksteenkachel en een fijne serre met veel lichtinval. Vanuit de serre is er toegang tot de riante loggia.

De open woonkeuken met gashaard,werkeiland en een L-vormige keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, te weten: keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast. Bijkeuken met witgoedaansluitingen.

De hal geeft tevens toegang tot slaapkamer I met walk-in closet en een badkamer en suite met stoomcabine, 2e toilet en een (dubbele) wastafel.

De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming (woonkamer en keuken) en grotendeels voorzien van rolluiken.

Verdieping:
Overloop met inloopkast, 3 slaapkamers, een badkamer en een CV-ruimte met cv-opstelplaats (Merk Nefit, bouwjaar 2004)

Slaapkamer II is gelegen aan de voorzijde.
Slaapkamer III voorzien van een dakkapel.
Slaapkamer IV is gelegen aan de achterzijde.

Middels een vlizotrap is de zolderverdieping (stahoogte) te bereiken.

Tuin:
De zuid en westzijde zijn een onderhoudsarme siertuin met een fontein. Aan de noordzijde is een moestuin aangelegd met kweekkas naast de genoemde bergingen. De bergingen zijn goed bereikbaar langs de oostzijde van de woning.
De achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van een terras, beplanting, een gazon en een beregeningsinstallatie. Door de grootte van de tuin is er altijd een plek in de zon of in de schaduw. Verder zijn er op het perceel 2 houten bergingen gesitueerd, beide met overkapping.

Bijzonderheden:
– Grotendeels v.v. kunststofkozijnen m.u.v. de voordeur partij
– Goten, daklijsten, carport (met lichtkoepel) en loggia zijn voorzien van onderhoudsvrij Trespa beplating
– Warmte terugwin installatie aanwezig
– Voorzien van 16 zonnepanelen
– Geïntegreerde rolluiken aanwezig
– De garage is v.v. een kleine kelder
– Het regenwater wordt verzameld in een 8 m3 grote betonnen bak (met overstort) t.b.v. de beregening (tuinen zuidwesten en noorden). Een grondwaterpomp is op de genoemde installatie aangesloten
– De erfafscheiding met het Elzenpad ( westzijde van het perceel) is eigendom van de gemeente Loon op Zand en wordt onderhouden door de gemeente
– Energielabel A

KLIK HIER voor meer info.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor in Waalwijk.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]