Te huur: nieuwbouwwoningen Dennenhof in Loon op Zand

Wilt u gelijkvloers wonen, maar toch kunnen genieten van uw eigen tuin? In Loon op Zand op de hoek van de Kloosterstraat en de Ursa Minor zullen 17 duurzame en energiezuinige (patio) bungalows worden gerealiseerd.

De woningen zijn gelegen op loopafstand van het centrum van Loon op Zand met diverse voorzieningen en horeca gelegenheden. Ook liggen de Loonse en Drunense Duinen in de directe nabijheid.

De woningen

Er zullen 2 type bungalows worden gerealiseerd, waarbij de woningen aan de Kloosterstraat een sheddak krijgen en de overige woningen een platdak.

Voor de bouw van de woningen zal gebruik gemaakt worden van duurzame materialen. De bungalows worden optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, dit maakt de woningen zeer energiezuinig.

Iedere woning wordt voorzien van een carport en een eigen oprit. Daarnaast zullen er meerdere parkeerplaatsen komen, wat zorgt voor voldoende parkeerruimte.

Bijzonderheden:
* Energiezuinig
* Goede indeling
* Vloerverwarming
* Zonnepanelen
* Perceelgrootte van ca. 150 m2 tot 205 m2

Wonen in Loon op Zand

Loon op Zand is gelegen in het bourgondische hart van Brabant. De centrale ligging en bijzondere, natuurrijke omgeving maken dit gebied tot een prachtplek om te wonen.

Loon op Zand kent uitgebreide mogelijkheden voor ontspanning, van natuurgebied tot attractiepark en van restaurant tot recreatieplas. Kortom: een fijne woonomgeving waar lekker leven aan de orde van de dag is. Bovendien liggen de steden als Tilburg, Breda, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven op korte afstand. Ook zijn attractiepark De Efteling, golfpark De Efteling en safari park Beekse Bergen goed bereikbaar.

Aan het dorp Loon op Zand grenst Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen, met daarin het grootste levende stuifzandgebied van West-Europa. De vele fiets- en wandelroutes bieden uitgebreide mogelijkheden om dit afwisselende gebied te verkennen.

Verwachte oplevering:
01-01-2020 of zoveel eerder of later navenant de bouw van de woningen klaar is.

KLIK HIER voor meer info.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]