Te Koop: Roestenbergstraat 76 Kaatsheuvel

Goed afgewerkte jonge middenwoning met vier slaapkamers, berging en fraaie tuin op het zonnige zuiden. Vraagprijs € 259.000,- k.k.

Waar je leven nét een beetje fijner is.

Je nieuwe huis. Je hebt vast al in je hoofd hoe je het graag wilt hebben. Aan welke eisen het moet voldoen. Je wilt er de ruimte hebben waar je je gang kunt gaan en de sfeer die zorgt dat het niet zomaar een huis is, maar vooral een echt thuis. Roestenbergstraat 76 in Kaatsheuvel staat nu te koop. Dat mag nieuws heten. De woning voldoet niet alleen ruimschoots aan de ruimte- en sfeereisen, maar staat ook nog eens op de juiste plek én heeft wat verrassingen voor je die je leven net een beetje leuker maken dan ergens anders.

Natascha en Ronald zijn de eerste bewoners van het huis. Ze kochten het negen jaar geleden en wonen er nog steeds erg graag. “We wonen in een geweldige straat, met de beste buren die we ons kunnen wensen. Ons huis is ook een echt fijne plek. Toch gaan we nu voor een volgende stap. Voor van alles nog een beetje meer.” Kijk eens aan. Iedereen wil natuurlijk stappen maken. Jij ongetwijfeld ook. Je hebt vast ook geen enkele moeite om te zien hoe dit de stap is die jou vooruit helpt. Hoe juist dit huis het thuis is waarop je al een tijdje zat te azen.

Ruimte voor samen en voor alleen

“In de woonkamer hebben we de plek om lekker samen te zitten en de keuken is groot genoeg om in te eten. Heel erg gezellig. Zelfs met een kindje hebben we hier nog meer dan genoeg plek.” Je hoeft elkaar niet in de weg te lopen. Boven heb je juist een fijne eigen plek voor iedereen. De drie slaapkamers zijn allemaal lekker ruim. De zolder geeft je, als een soort bonus, ook nog een heel scala aan mogelijkheden. Je kunt er een vierde, ruime slaapkamer van maken, maar je kunt de ruimte ook gebruiken voor je werk, je hobby, voor je kinderen of wat dan ook. Het lekkere van genoeg ruimte hebben, is dat je opties hebt. Opties die je niet overal hebt.

Moeiteloos thuis

Wellicht heb je helemaal geen zin om te klussen en wil je direct het huis hebben waar je je helemaal op je gemak voelt. Ook dan tref je het hier. De afwerking en het onderhoud zijn keurig netjes verzorgd. Misschien kun je wat kleuren aanpassen, maar daarna kun je je spullen binnendragen en beginnen met het leven dat nét een beetje fijner is dan ergens anders, door kleine dingen. “We hebben speakers in het plafond van de badkamer verwerkt. Echt heel erg lekker om met een muziekje aan onder de douche te staan. Ook hebben we airco in onze slaapkamer. Geen overbodige luxe, bleek afgelopen zomer.” Dat dus. Details die je vertellen dat je het hier meer dan prima voor elkaar hebt.

Beste van twee werelden

“Als we onze buren konden meenemen, dan zouden we het niet nalaten. We zijn hier allemaal tegelijk komen wonen en het zijn echt leuke mensen.” Die kun je alvast in je zak steken. In de Roestenbergstraat woon je op loopafstand van het centrum en vlakbij de weg die je Kaatsheuvel uit leidt, als je ergens anders moet zijn. Wat dichter bij huis heb je een ruime, onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden. Vol zon en met meer dan voldoende privacy. Zo heb je het gemak van alles dichtbij en de rust die ook bij een fijn thuis hoort. Zo heb je hier dus het beste van twee werelden.

Jouw thuis

259.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Roestenbergstraat 76 in Kaatsheuvel. Voor het huis waarvan je moeiteloos jouw thuis maakt. Waar je alles hebt voor een zorgeloos leven en gezelligheid bijna een vanzelfsprekendheid is. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat dit de plek voor jou is. Je nieuwe thuis. Het huis waar je iedere dag graag bent en dat je vol trots deelt met je vrienden en familie. Waar het net een beetje fijner is dan ergens anders. Veel plezier!

Enkele pluspunten van deze woning

  • Afwerking en onderhoud is te kwalificeren als ‘’zeer goed’’;
  • Moderne strakke tegelvloer uit 2008;
  • Gelegen nabij de basisscholen, uitvalswegen en sportvoorzieningen;
  • De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond;
  • Voldoende parkeerplaatsen aan de achterzijde;
  • Voorzien van een warmte terugwin systeem;
  • Achtertuin van 10,32 x 5,40m gelegen op het zonnige zuiden;
  • Schilderwerk aan de buitenzijde is in 2016 uitgevoerd;

Wil je deze perfect afgewerkte woning bezichtigen? Bel dan met Allround Makelaardij in Waalwijk 0416-666696.

gallery
52939
Te Koop: Roestenbergstraat 76 Kaatsheuvel
Goed afgewerkte jonge middenwoning met vier slaapkamers, berging en fraaie tuin op het zonnige zuiden.
https://loon-op-zand.nieuws.nl/wonen/52939/te-koop-roestenbergstraat-76-kaatsheuvel/
2019-02-11T15:01:49+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2019/02/11143417/roestenbergstraat-76-kaatsheuvel.20.jpg
huis te koop, Roestenbergstraat 76
Nieuws, Wonen