Anouar Hadouir complementeert technische staf RKC Waalwijk

Foto:

WAALWIJK – RKC Waalwijk voegt Anouar Hadouir toe aan haar technische staf. Hadouir komt over vanuit de jeugdopleiding van Willem II en tekent voor twee seizoenen.

Frank van Mosselveld: “Met de komst van Anouar voegen wij een zeer talentvolle trainer toe aan onze technische staf die zowel als trainer maar ook als mens past binnen de visie en werkwijze waar wij als club voor staan. De ontwikkeling en begeleiding van spelers is een belangrijke pijler binnen onze strategie en met Anouar geven wij onze organisatie op dat gebied een kwaliteitsimpuls.”

Anouar Hadouir: “Ik kijk enorm uit naar de samenwerking en hiermee deel uit te maken van deze ambitieuze club. Ik ben dan ook vastberaden om mijn kennis en ervaring over te brengen op de spelers. Samen gaan we er alles aan doen om successen te behalen en het team en individu verder te ontwikkelen.”

Anouar Hadouir
Anouar Hadouir, was als speler actief voor Willem II, Roda JC, Alemannia Aachen, NAC Breda, Moghreb Tetouan en Excelsior. Als hoofdtrainer van Willem II O-18 werd hij het afgelopen seizoen kampioen. Hadouir voegt zich per direct bij de staf van Henk Fraser en staat bij de eerste training op het veld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen