NIEUW! Springgroep bij KGV

Foto: KGV

KAATSHEUVEL – Dit seizoen is KGV gestart met een nieuw aanbod: de Springgroep. Elke zaterdag van 12.30 – 13.30 uur in de Werft, voor jongens en meiden vanaf 8 jaar.

Wat is een springgroep? Zoals de naam al zegt: het is springen in heel verschillende sprong- en vloersituaties. Denk aan mini-trampolinespringen, kastspringen, pegasus-springen, tumblingspringen, lange mat etc. En het leukste is dan als je dit met een groep in een leuk tempo achter elkaar doet, springen, zweven en draaien. Het gevoel van vliegen, vrijheid en teamverband. Teamspirit is bij groepsspringen heel belangrijk. Je moet echt op elkaar kunnen vertrouwen en de timing moet goed op elkaar zijn afgestemd. Dat gaat niet vanzelf, daar moet je voor trainen. Dat doen we bij KGV elke zaterdagochtend.

Lijkt het je leuk om dit ook een keer te proberen dan kan dat. Je mag altijd gratis twee proeflessen mee komen doen. Je kunt je inschrijven voor proeflessen door het digitale formulier hiervoor in te vullen op onze site van www.kgvkaatsheuvel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen