Open training Mini’s bij Blauw-Wit’81 op woensdag 26 augustus 2020

Foto: Blauw-Wit’81

DE MOER – De zomervakantie is bijna voorbij. Alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn bijna klaar en sommige teams zijn zelfs al aan het trainen of hebben een oefenwedstrijd. Vanaf 24 augustus starten alle trainingen van de jeugd weer.

Voetballer worden is de grootste droom van veel kinderen. Mooie doelpunten maken en spelen in het Nederlands elftal dat lijkt veel kinderen wel wat. De KNVB en voetbalvereniging Blauw-Wit’81 willen dat kinderen vooral met veel plezier trainen en spelen. Om de allerkleinsten op een leuke manier kennis te laten maken met voetbal wordt er op woensdagavond 26 augustus 2020 van 18.15 uur tot 19.00 uur, een training verzorgd bij Blauwwit’81, speciaal voor mini pupillen. Deze training is vrij toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar, maar ook voor de kinderen die bijna 4 jaar zijn.

Door middel van leuke, avontuurlijke spelvormen die afgestemd zijn op de leeftijd, willen we kinderen kennis laten maken met voetbal. Het spelen met elkaar en tegen elkaar, ervaren van succesmomenten en op een speelse manier aanleren van sociale vaardigheden worden door teamsport gestimuleerd.

Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen, kom dan langs op woensdag 26 augustus 2020. De mini’s van Blauw-wit’81 doen met je mee!

In verband met Covid19 hebben we in deze periode ons natuurlijk te houden aan een bepaald protocol. Als je laat weten dat je komt, door te mailen naar [email protected], sturen we je het protocol even op.

Vind je het leuk om te voetballen, maar ben je ouder dan 6 jaar? Je kunt altijd een proeftraining doen! Meld je aan op onze website en wij nemen contact me je op wanneer je het beste kunt komen trainen. https://www.blauwwit81.nl/proeftraining/

Wil je meer informatie over Blauw-Wit’81, kijk ook eens op onze website www.blauwwit81.nl.

Tot dan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen