Family Fit Healthcenter vanaf 1 juli weer geopend!

KAATSHEUVEL – Na 3,5 maand is het eindelijk zo ver. De sportcentra mogen hun deuren weer openen. Zo ook Family Fit Healthcenter in Kaatsheuvel. Na een tijd van verplichte sluiting staan de leden weer te popelen om te beginnen.

De coaches van Family Fit Healthcenter hebben er alles aan gedaan om hun leden eerst thuis in beweging te houden met online workouts en later met buiten workouts. Aan de zijkant van het sportcentrum zijn alle groepslessen gegeven. Heerlijk in het zonnetje Body Pumpen, Spinnen, dansen met de jeugdleden etc. Voor de Fitnessers en Milonners zijn dagelijks fitnesstoestellen naar buiten geplaatst. Een hele klus, maar niets was het team van Family Fit Healthcenter te veel. Zo kon iedereen op afspraak binnen de richtlijnen van het RIVM toch alvast buiten aan de conditie en spierkracht werken.

De coaches en sporters van Family Fit Healthcenter zijn blij dat zij vanaf 1 juli weer naar binnen mogen. Het sportcentrum is ingericht volgens het protocol van NL-actief en goedgekeurd door de overheid. Het sportcentrum is voorzien van een professioneel luchtbehandelingsysteem en airco die continue verse lucht naar binnen brengen. “Veiligheid van onze sporters en medewerkers staat altijd voorop”, vertelt Bert Burgel, eigenaar van Family Fit Healthcenter. Met de spelregels die zijn opgesteld door de coaches kunnen de leden veilig en met plezier sporten. De regels van de overheid zijn ver versoepeld, toch blijft Family Fit Healthcenter extra voorzichtig. Er wordt rustig opgestart met kleine groepen per trainingsblok. Hiermee willen we onze leden een veilig gevoel geven. In de ruimtes zijn vloerstickers, pijlen en belijningen aangebracht. Ook is er extra aandacht voor het heropstarten van de trainingsprogramma’s. Met iedere sporter kijken we wat er in de afgelopen maanden thuis en buiten bewogen is om vervolgens het trainingsprogramma aan te passen.

Het team van Family Fit Healthcenter heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. In het sportcentrum is een nieuwe virtuele training studio geïntroduceerd. Met de virtuele lessen van Les Mills zijn er 90 extra workouts aan het programma toegevoegd. Naast live groepslessen met een instructeur kunnen leden nu extra virtuele lessen volgen in bioscoopkwaliteit. De hele dag door kun je hier individueel of in kleine groepjes trainen. Virtuele lessen zijn een geweldige aanvulling voor de sporter die graag een extra les wil volgen of niet op de reguliere lestijden naar het sportcentrum kan komen.

Ben je na het lezen enthousiast geworden en wil je ook aan je conditie en spierkracht gaan werken? Dan is de Summer Try out actie iets voor jou. In 3 of 6 weken kun je extra voordelig kennismaken met alle faciliteiten van het sportcentrum. Kijk voor meer info op www.familyfit-healthcenter.nl of loop binnen bij het sportcentrum aan de Poolsestraat 14 in Kaatsheuvel. Tel. 0416-540000

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen