Drukke Pietengym bij KGV in de Werft

Afgelopen zaterdag werd er in de Werft in Kaatsheuvel het door turn- en gymnastiekvereniging KGV georganiseerde traditionele ‘pietengym’ gehouden. De opkomst met meer dan 200 kinderen was flink hoger dan vorig jaar. Maar dankzij de hulp van ruim 30 vrijwilligers en turnleiding werd er in de ochtend flink gerend op de verschillende hindernisbanen en geklauterd op de gymnastiektoestellen.

Voor de allerkleinsten was er een speciaal gedeelte ingericht met leuke hindernisbanen. Ook was er een rustig hoekje om even te drinken en geschminkt te worden. Aan een andere tafel konden er kleurplaten worden ingekleurd. Er waren 4 Pieten aanwezig om pepernoten uit te delen, de warming up en cooling down te begeleiden en, niet onbelangrijk, de ingezonden kleurplaten te beoordelen. Lisa Knippels en Eva van der Gouw waren dit keer de gelukkige winnaars van de kleurplatenwedstrijd. Ze kregen van de Pieten een leuke prijs mee naar huis.

Daarnaast werden er nog prijzen uitgereikt voor diegene die de meeste loten namens KGV hadden verkocht bij de Grote Clubactie. Die prijzen gingen naar Suus Zijlmans, Bram van der Brand, Kim van Gorp en Vajen Bogaers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen