Een superleuke Herfstzaterdag bij Blauw-Wit’81!

Groepsfoto samen met de trainers
Groepsfoto samen met de trainers
Foto: Blauw-Wit’81

Zaterdagochtend 12 oktober 2019 was een mooie dag met een superleuke voetbalclinic bij Blauw-Wit’81 in De Moer. Veel leuker kan een wedstrijdvrije zaterdag in de Herfstvakantie niet zijn als je van voetbal houdt.

Jorco de Kok en Koen Bakker van TopSkills, kwamen bij Blauw-Wit’81 een voetbalclinic geven voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Ook de trainers van Blauw-Wit’81 hebben meegeholpen. De opkomst was goed en de kinderen hebben het erg leuk gehad. Om 9.45 uur begon de clinic met ruim 40 kinderen aan een warming-up, waarna trainingsoefeningen gedaan werden per leeftijdsgroep. Ook de mini’s van Blauw-Wit’81 deden goed mee! Aan het einde mochten ze allemaal nog penalty schieten en oefenen met een snelheidsmeter hoe hard ze een bal konden schieten richting een goal. Luuk Verboven heeft met penalty’s gewonnen! En Bas van Dekken had de hoogste snelheid met schieten. Alle kinderen kregen drinken en wat lekkers als afsluiting van de zonnige herfstochtend.

Wil jij ook een leuke clinic en nieuwe voetbal oefeningen leren? kom dan een proeftraining doen bij Blauw-Wit’81, op de website staat wanneer de trainingen voor jouw leeftijd zijn. Kijk op onze website https://www.blauwwit81.nl of mail voor informatie naar [email protected].

Met zijn allen een warming-up doen (foto: Blauw-Wit’81)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen