VV Blauw-Wit’81 JO9 kampioen!

Foto: Blauw-Wit’81

Officieel houdt de KNVB geen standen bij, maar niets is zo leuk als je 8 jaar bent en je wint bijna alles om dan toch tot kampioen gekroond te worden. Op zaterdag 25 mei 2019, na de winst met 1-4 bij NEO’25, was de JO9 echt de ongeslagen kampioen. Reden voor Blauw-Wit’81 om een feestje te organiseren voor deze kinderen. Stijn, Timo, Stijn, Mels, Kacper, Stef, Luuk en Nick, van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!

In de kantine van Blauw-Wit’81 in het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s werd de JO9 gehuldigd en kregen ze allemaal een medaille. Ook trainer Pim Verboven en Colinda Thielen kreeg een medaille. Leiders Bas Bogaarts en Marco Vromans kregen naast een medaille ook nog een presentje van de club en van de kinderen. De ouders hadden gezorgd dat iedereen een T-shirt had als aandenken aan deze dag. Na een heerlijke feestmaaltijd met friet en frikandellen gingen de kinderen nog een rondje maken in de kar door De Moer en Dongen Vaart, waar de kinderen wonen. Wij bedanken alle vrijwilligers die iets voor dit team gedaan hebben!

Vind je voetballen leuk en wil je ook spelen bij een leuke club als Blauw-Wit’81, kijk eens op onze website (www.blauwwit81.nl) wat de mogelijkheden zijn.
Ook al zijn er pas weer trainingen na de zomer, je kunt altijd contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen