Clubkampioenschappen KGV in de Werft

Fieke en Bram
Foto: KGV

Afgelopen zondag werd voor het eerst in de nieuwe Werft in Kaatsheuvel de onderlinge wedstrijd van KGV gehouden. Aan deze clubkampioenschappen kunnen alle turners en turnsters die lid zijn van de vereniging aan de wedstrijd deelnemen.

Maar liefst 170 turners en turnsters namen deel aan de wedstrijd. De opkomst was zeer hoog te noemen en dat terwijl het op deze zondag bijzonder mooi weer was. Veel ouders, broertjes, zusjes en familie zaten op te tribune om de vorderingen van de deelnemers te aanschouwen. De tribune was op veel momenten gedurende de dag vol bezet.

‘s Ochtends konden de allerkleinsten tot en met de tieners hun kunsten laten zien. Sommigen namen de wedstrijd zeer serieus en de goede voorbereidingen waren terug te zien in de kwaliteit van de oefeningen. De tweede helft van de dag was het de beurt aan de selectieturnsters. Zij moeten gedurende het seizoen al veel wedstrijden in de regio turnen en dat was dan ook goed te zien: Het niveau lag erg hoog en dat is mede te danken aan de geweldige faciliteiten die KGV nu ter beschikking heeft in de turnaanbouw van de Werft.

Voordat de prijzen werden uitgereikt hielden de groepen nog speciale demonstraties die het publiek op en top vermaakten. Ook werd het KGV-bestuur in het zonnetje gezet door een speciale demonstratie van de turnleiding samen met de freerunners.

Tijdens de prijsuitreiking werd bovendien Angelique Smetsers bedankt voor haar jarenlange trouwe inzet. Angelique is één van de boegbeelden in de turnleiding van KGV, maar neemt aan het einde van dit seizoen helaas afscheid van de vereniging. Wethouder Kees Grootswagers had de eer om alle prijzen per groep en aan de uiteindelijke clubkampioenen van KGV uit te reiken. Deze clubkampioenen zijn geworden: Bram Heinsbroek en Diede van Laarhoven.

article
54816
Clubkampioenschappen KGV in de Werft
Afgelopen zondag werd voor het eerst in de nieuwe Werft in Kaatsheuvel de onderlinge wedstrijd
https://loon-op-zand.nieuws.nl/sport/54816/clubkampioenschappen-kgv-in-de-werft/
2019-04-08T11:09:03+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2019/04/08110820/Fieke-en-Bram.jpg
KGV, turnen
Nieuws, Sport