Burgemeester opent Loons Dorpsvolleybal Toernooi in De Wetering

Foto:

Volleybalvereniging Set Up is zeer vereerd: Ons Loons Dorpsvolleybal Toernooi zal worden geopend door burgemeester Hanne van Aart. Ook wethouder Kees Grootswagers zal de opening bijwonen. Dit alles zal plaatsvinden op zondag 4 november om 13:00 in De Wetering.

Het toernooi duurt tot 17:00 en wordt gevolgd door een prijsuitreiking, een drankje en een hapje. Om 18:00 gaan we naar huis. Als je nog wilt meedoen met het toernooi, neem dan contact op met onze secretaris Alex van der Haring per mail: [email protected].

Mocht je het toernooi om wat voor reden dan ook moeten missen, maar toch zin hebben om eens te volleyballen, kom dan gerust op een woensdagavond naar De Wetering. Daar spelen de recreanten en de competitiespelers van onze vereniging van 20:00 tot 21:30. Na een warming up krijgen de recreanten een korte training om de technieken van het volleybal te oefenen. Er blijft dan nog een uur over voor een partij volleybal. De competitiespelers beginnen direct na de warming up aan een wedstrijd. Tot slot kletsen we onder het genot van een drankje in de kantine.

Dus hopelijk tot ziens op 4 november bij het Loons Dorpsvolleybal Toernooi of anders op een woensdagavond in de Wetering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen