Vijf KGV turnsters bij deelname districtsfinale in Breda

Diede en Suus
Diede en Suus
Foto: KGV

Afgelopen zaterdag 9 juni werd in Breda voor de onderbouw de laatste officiĆ«le wedstrijd gehouden van dit seizoen. De allerbeste turnsters van Zuid Nederland kunnen hier kampioen worden van het district Zuid (Zeeland – Noord Brabant – Limburg).

De turnsters hebben zich via de regionale kampioenschappen eerder dit seizoen voor deze wedstrijd geplaatst. Namens KGV hadden zich maar liefst vijf turnsters geplaatst voor deze wedstrijd wat een zeer knap resultaat is voor deze vereniging.

Diede van Laarhoven turnde in de ochtend een zeer sterke en stabiele wedstrijd. Op niveau Instap D1 eindige Diede op de 8e plaats met 51.875 punten. Suus van Gorkum had een beetje pech op brug en vloer. Desondanks behaalde ze een mooie 17e plaats met 50.225 punten. In de vroege avond kwamen er nog 3 turnsters in actie op niveau Jeugd1 D1. Senna van Riel was erg stabiel over alle toestellen. Ze behaalde een solide 14e plaats met 47.600 punten. Renske van Herwijnen schitterde op de vloer. Ze behaalde op dit onderdeel een prachtige tweede plaats. Uiteindelijk werd Renske 18e met 46.875 punten. Sanne Derneden behaalde dankzij een mooie uitvoering op sprong uiteindelijk de 25e plaats met 45.050 punten.

Sanne, Senna en Renske
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen