Hemelvaarttoernooi bij Blauw-Wit’81 zeer geslaagd!

Afgelopen donderdag 10 mei was bij Blauw-Wit’81 het jaarlijks mini voetbaltoernooi voor senioren. Dit jaar voor de 24e keer. Een leuke dag met veel strijd, plezier en gezelligheid. Er werd fanatiek gestreden om elke bal.

’s-Morgens was het koud, maar ’s-middags kwam de zon door en genoot iedereen van het heerlijke weer. In de middag kwam er ook veel publiek kijken naar de verrichtingen van de 29 gelegenheidsteams. De winnaars bij de dames was FC de Kampioenen 2, die in een spannende wedstrijd met de uitslag 2-1, won van FC de Kampioenen 1, die als 2e eindigde. De derde plaats was voor Tiny en Lau. Bijde Heren was net als vorig jaar Real De Moer de winnaar. Zij wonnen in de finale met 2-1 van FC Mixed Grill. Als derde bij de heren eindigde FC Cameltoe.

Maar ook voor de fairplay prijs werd gestreden. Deze werd gewonnen door een team dat al 14 jaar mee doet en nog nooit iets had gewonnen, maar nu wel, De Ketse Meisjes. Ook dit jaar was er een prijs te winnen voor de leukste teamfoto. Deze werd gewonnen De Wijntjes. Na de prijsuitreiking werd de dag afgesloten met een feestje met DJ, die de toernooigangers tot 21.00 uur vermaakte.
Dank aan alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers van Blauw-Wit’81, want dankzij hun was het een mooie, leuke en sportieve Hemelvaartsdag.

Volgend jaar een speciale editie van dit toernooi, dan is het voor de 25e keer dat het toernooi gespeeld wordt. Kijk voor foto’s op onze website www.blauwwit81.nl.