De eerste ‘Start to GoRun’ groep van 2018 geslaagd

De ‘geslaagde’ groep ‘Start to GoRun’ samen met hun trainers
De ‘geslaagde’ groep ‘Start to GoRun’ samen met hun trainers
Foto: Ingrid Meijs

Op zondag 11 maart jl. heeft de ‘Start to GoRun’ van Loopgroep GoRun uit Kaatsheuvel weer de basis gelegd voor een geweldige hardloopcarrière. Na een opbouwperiode van 10 weken zijn nagenoeg alle lopers er afgelopen zondag in geslaagd een half uur aaneengesloten hard te lopen.

De start van de 4e editie van deze ‘Start to GoRun’ vond plaats op 7 januari van dit jaar. Enkele zondagen zijn vrieskou, gladde paden en omgevallen bomen getrotseerd om tot dit geweldige resultaat te komen. Een resultaat om trots op te zijn. Loopgroep GoRun levert hiermee weer een fors aantal lopers af die vanaf nu naadloos kunnen aansluiten bij de activiteiten van Loopgroep GoRun. Sterker nog: op 18 maart a.s. neemt een aantal lopers meteen deel aan de Drunense Duinenloop.

Twee keer per jaar (januari en september) organiseert Loopgroep GoRun de ‘Start to GoRun’ (niet te verwarren met de ‘start to run’). De ideale manier om op een plezierige en voor iedereen toegankelijke manier kennis te maken met het hardlopen.

Loopgroep GoRun, die dit jaar 25 jaar bestaat, is voortgekomen uit hardloopschool GoRun welke in 1993 is opgericht door Ronald Klomp. Elke zondag om 09.30 uur vertrekt Loopgroep GoRun vanaf Het Genieten in Kaatsheuvel naar de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen, over bospaden, mul zand en fietspaden. De trainers zorgen voor afwisseling in parcours, ondergrond en trainingsvorm, zodat elke training weer een uitdaging is.

Meer weten? Facebook: @Loopgroep.GoRun / @StarttoGoRun / www.gorun.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen