KGV-turners winnen twee maal brons in Steenbergen

Foto: KGV

Afgelopen zaterdag werd in Steenbergen door de lokale turnvereniging TRAFO een vriendschappelijke turnwedstrijd meerkamp voor jongens georganiseerd.

De jongens van KGV hebben niet veel ervaring met wedstrijden: Er wordt bij KGV op recreatief niveau getraind. Deze wedstrijd gaf dan ook de kans om te kijken hoe ze zich kunnen meten met andere turners uit de regio Zuid.

Er was een brede vertegenwoordiging uit Zeeland en Noord-Brabant aanwezig. Vanuit KGV waren de drie broers Jouke, Tjalle en Siebe Bardie samen met Jelle van Laarhoven en Dominiq Meijer gespannen aan het begin van de wedstrijd. In totaal moesten ze op 6 toestellen, vloer-voltige-ringen-sprong-brug-rekstok, hun kracht en souplesse vertonen. Ondanks dat snel duidelijk werd dat de concurrentie erg groot was werden er toch 2 medailles mee naar huis genomen. Dominiq Meijer werd derde op niveau Jeugd 12 en Jelle van Laarhoven werd derde op niveau Pupil 12. KGV hoopt dat de groep jongens de komende jaren verder zal groeien binnen de vereniging.

Informatie over aanmelden voor de jongens is te vinden op de website van KGV www.kgvkaatsheuvel.com of stuur een email naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen