W.S.V. Hart van Brabant organiseert 40e Nacht van Loon op Zand

Foto: doorstappen.nl

In het weekend van 21 op 22 april 2018 organiseert wandelsportvereniging Hart van Brabant voor de 40e maal het Internationale snel wandel evenement: de Nacht van Loon op Zand.

Doelstelling is om in de 15 uur durende wedstrijd minimaal 80 km. te lopen. Heeft men de limiet van 80 kilometer bereikt dan mag men stoppen of doorlopen om te proberen zoveel mogelijk kilometers bijeen te lopen door de 15 uur vol te lopen.

Gemeentebokaal

De inschrijving voor dit wandelevenement is in januari van start gegaan. Als organisatie hopen wij weer een aantal mensen uit de Gemeente Loon op Zand aan de start te krijgen! Alle deelnemers uit de Gemeente kunnen de strijd aanbinden voor de Gemeentelijke Promotie bokaal. Deze beker kan men, in principe, maar 1 maal winnen en kent dus elk jaar een “nieuwe winnaar” uit onze Gemeente. Een mooie reden voor de mensen, die al eens een 80 kilometer gelopen hebben, de gok eens te wagen naar het echte grote werk.

Estafetteloop

De estafetteloop krijgt dit jaar ook weer een vervolg. Wij zijn dan ook op zoek naar verenigingen, groepen of personen, die een team op de been willen brengen. Teams mogen bestaan uit 2 tot maximaal 15 personen. Per team dient een afstand te worden afgelegd van minimaal 80 kilometer als kwalificatie limit. Kun je de 15 uur/80 kilometer solo niet aan dan is dit de kans om eens mee te doen aan de Nacht van Loon op Zand. Iedereen of team dat aan de limieten voldoet ontvangt een Nacht van Loon op Zand bokaal en diploma met vermeld de gelopen afstand.

Tentjes

Van Gemeentelijke instanties moeten wij in een vroeg stadium de verenigingen/personen en plaatsen melden (begin april) waar men een tent wil opzetten. Ons verzoek is dan ook aan ieder die — niet op privé terrein-, dus openbare gelegenheden (straat, park enz.) iets wil plaatsen dit aan ons mede te delen. Via ons ontvangt u een inschrijfformulier en wij verzorgen de aanvragen verder met de Gemeente

Informatie en inschrijfformulieren, voor zowel Nacht van Loon op Zand als voor de tentjes zijn weer verkrijgbaar bij: Ad Leermakers Ruimtevaartstraat 7 5175 BK Loon op Zand tel 0416 362858 e.mail [email protected] info via www.wsv-hartvanbrabant.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen