MHC DES Dames1 verliest van Schiedam na shoot-outs, Heren1 verliest van Derby met 4-7

Dames1 van MHC DES speelde thuis tegen Schiedam en zag na een 1-0 voorsprong de sterke bezoekers in de 2e helft langszij komen tot 1-2.

Na meerdere kansen op de gelijkmaker duurde het tot 10 seconden voor het eindsignaal voordat DES de 2-2 scoorde. Daarna volgde een primeur dit seizoen, want bij een gelijkspel volgen shoot-outs. Deze werden door Schiedam beter uitgevoerd waardoor DES met één punt genoegen moest nemen.

De Heren van DES hadden ook een thuiswedstrijd, tegen Derby uit Zwijndrecht. Al na 8 minuten stond het 0-3 voor de gasten en die klap kwam DES ondanks hard werken niet meer te boven. Het publiek aan de Eikendijk zag wel veel goals; eindstand 4-7.