DES D1 en H1 pakken volle winst

De dames van DES speelden uit bij Zwart-Wit in Breda. Met 3 meiden uit de MA1 en zelfs één uit de MB1 wist DES overtuigend te winnen.

Via Eline Beukman stond al na 15 minuten een 0-2 voorsprong op het bord, maar Zwart-Wit vocht zich terug naar 2-2. In de 2e helft was DES de baas op het veld. In een tijdsbestek van 10 minuten zorgden Eline Beukman, Diede Janssen en Kiki van Beek voor de 2-5 .

De heren van MHC DES speelden thuis tegen Schiedam en beloonden zichzelf voor het harde trainen van de afgelopen week door de drie punten op de Eikendijk te houden. In de derde thuiswedstrijd op rij wisten de mannen nu beter het doel te vinden en na een 2-0 voorsprong drong Schiedam wel aan maar kon niet langszij komen. DES liep uit naar 4-1 , waarna de bezoekers voor de statistieken nog de 4-2 maakten. Een belangrijke en welkome overwinning.