KGV turnleiding versterkt

Foto: KGV

Zondag 8 oktober heeft Minou van Heijst in Tilburg het KNGU-trainersdiploma Gymnastiek leider niveau 3 behaald. Met het diploma niveau 3 mag ze in het vervolg alle lessen voor alle groepen volledig zelfstandig verzorgen.

Ze mag de selectieturnster trainen en coachen bij hun wedstrijden. Daarnaast kan ze nu ook zelf ondersteuning en begeleiding bieden aan aankomend assistenten en trainers die een opleiding volgen. Minou is zelf al vanaf haar vierde actief bij KGV en turnt zelf bij de A-selectie. In de loop van de jaren is ze daarnaast ook gaan assisteren bij verschillende groepen en vervolgens bij een aantal groepen training gaan geven. Ze heeft hiervoor de afgelopen jaren ook haar noodzakelijk niveau 1 en 2 diploma’s behaald.

KGV is heel erg blij met weer een hoog gekwalificeerde trainster binnen haar vereniging. De trainers en assistenten moeten weten wat ze doen. Zij zijn verantwoordelijk voor een grote groep kinderen en hoge kwaliteit staat daarbij dan voorop. Dat is ook de reden dat KGV al jaren investeert in een goed gekwalificeerd kader. Via de trainersopleidingen van de KNGU, bijscholingscursussen en interne scholing.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen