Zwemmers WZV verbeteren diverse PR’s in Maastricht

Foto: WZV

Een kleine afvaardiging WZV-zwemmers (7 zwemmers) streed op zondag 6 november in het mooie Geusseltbad van Maastricht om de Geusseltbad trofee, een immense wisselbokaal voor de winnaar van het verenigingsklassement.

Met een kleine afvaardiging maak je natuurlijk weinig kans om deze bokaal te winnen (WZV werd 5e), maar de individuele zwemprestaties van de WZV-ers waren er niet minder om. Jort Hoppenbrouwers won zowel de 100m schoolslag als de 100m rugslag en werd 2e op de 100m vrije slag. Jens Hoppenbrouwers won de 50m vlinderslag en werd 2e op de 100m rugslag.
Jort en Jade Hoppenbrouwers zwommen beide 2x een PR. Jade haalde daarbij fors uit op de 100m vlinderslag en zwom later in een sterke race naar een mooie BK-limiettijd op de 100m rugslag. Jort Hoppenbrouwers zwom PR’s op de 100m vrije slag en 100m rugslag.

Viviënne Bosch zwom naar een PR op de 100m vrije slag, maar ook haar elektronisch gemeten tussentijd op de 50m was goed voor een PR. Jens Hoppenbrouwers zwom een PR op de 100m rugslag. Chris Geers leek de 50m vrije slag zeer overtuigend te winnen, maar hij stond jammer genoeg niet helemaal stil tijdens de start en werd gediskwalificeerd op deze afstand.

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen